Investiční příležitost Kaznějov 0,3 ha

Aukce skončila 19.12.2023

Zjistit dostupnost
Odborná analýza investice do emailu



    Popis aukce

    Nabízíme k prodeji pozemek v katastrálním území Kaznějov, okres Plzeň-sever v Plzeňském kraji o výměře 3.309 m2.

    Jedná se o pozemek parc. č. 336/15  zapsaný na LV 302.

    Město Kaznějov leží 20 km severně od Plzně. Na severu Kaznějov sousedí s Rybnicí, na východě s Oborou, na jihovýchodě s hospodářským dvorem Býkovem, na jihozápadě s městečkem Horní Bříza a na západě s Mrtníkem. Západně a jihozápadně od města je uprostřed lesů největší povrchový kaolinový lom ve střední Evropě.

    Nabízený pozemek se nachází v nejsevernější části obce, při hranici k.ú. obce Rybnice. Dle platného územní plánu se pozemek nachází v zastavitelné ploše Z11. Funkční využití pozemku je jako občanské vybavení komerční (OK), to znamená zejména využití pozemku pro stavby a zařízení občanského vybavení pro prodej, administrativu, ubytování, stravování, společenská a zábavní centra a další služby. Podmíněně přípustné je do ploch zahrnout i stavby pro bydlení (byty).

    K pozemkům, které jsou stavební (územním plánem určeny k zastavění) musí být ze zákona při koupi připočteno DPH ve výši 21 %. DPH není v ceně zahrnuto.

    Umístění a využitelnosti pozemku dle platnému územního plánu, bez nutnosti jeho změny, je velkou výhodou. S realizací záměru je tak možné začít téměř okamžitě. V případě zájmu mne  neváhejte kontaktovat. V případě zájmu mohu zaslat i zpracovanou analýzu nabízeného pozemku.

    tel.: 733 151 505
    mail: dk@chenen.cz
    David Kratochvíl

    Stáhněte si informační materiály k pozemkům v odkazu níže.

    Přehled parcel

    Parcelní čísloVýměra (m2)PodílDruh pozemkuLV
    336/153309 m21/1orná půda302